Számítógépek, laptopok szoftveres javítása

Vállaljuk asztali számítógépének, laptopjának szoftveres (programok, Windows) javítását, frissítését, beállítását garanciával!

A szolgáltatás a szervizben és kiszállással is igényelhető!

Telepítés (Windows operációs rendszerek, programok, driverek)
Vírusirtás
Adatmentés
Szoftveres tisztítás

Árainkat itt találja!

Keressen elérhetőségeinken, vagy üzenjen nekünk ide kattintva!

Router, hálózat beállítás

Vállaljuk számítógépek, szerverek routerek és egyéb hálózati eszközök teljes körű beállítását, karbantartását.

Internet beállítása routereken
Routerek, switchek programozása
Kábelezés, hálózatépítés és tervezés
WIFI hálózatkiépítés, beállítás
Helyi hálózatok beállítása, karbantartása

Keressen elérhetőségeinken, vagy üzenjen nekünk ide kattintva!

Keressen elérhetőségeinken, vagy üzenjen nekünk ide kattintva!

Számítógép szoftveres javításért is kereshet bennünket!

Számítógép szoftveres javításával kapcsolatban is állunk rendelkezésre. Ha nincs tapasztalata a programfrissítés, javítás terén, válasszon minket!

Egyeseknek nincsen túl sok tapasztalatuk az operációs rendszerek vagy a különböző programok javításával, frissítésével kapcsolatban. A nem megfelelő kezeléstől előfordulhat, hogy a berendezés sokkal lassabb lesz, így pedig nem lehet zökkenőmentesen használni, ráadásul még a vírusokkal kapcsolatban is jóval nagyobb kockázatok merülhetnek fel. Ha az embernek nincsen túl sok gyakorlata, ismerete a szoftverek terén, érdemes profikat felkeresni a bonyolultabb műveletekhez. Cégünk a számítógép szoftveres javításában is megfelelő segítséget tud nyújtani!

Bizonyos laptopok, számítógépek javításakor elég hamar kiderül számunkra, hogy az adott problémát inkább szoftveres rendellenesség idézi elő. Ebből kifolyólag fontosnak tartjuk, hogy ezen a területen is az ügyfelek rendelkezésére álljunk. Kellően ismerjük a szoftvereket, bármilyen hibát megoldunk ez esetben is. Ha szükséges, a számítógép szoftveres javítása után tanácsokat is adunk az ügyfeleknek, így adott frissítéseket akár ők is egyedül meg tudnak majd oldani. Szívesen válaszolunk a kérdésekre is, szeretnénk megfelelő segítséget nyújtani, így a készülékek gond nélkül használhatók lesznek. Nem érdemes kompromisszumot kötni egy ilyen helyzettel, mert például a felgyülemlett frissítések komoly gondokat is okozhatnak egyes programok használatakor.

Kérje profik közreműködését a számítógép, laptop javításban, és a berendezését probléma nélkül használhatja! A számítógép szoftveres javításakor is odafigyelünk a gyorsaságra, így Ön hamar visszakaphatja a készüléket. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a szolgáltatásról, érdemes tájékozódni az igénybevétele előtt. Áraink korrektek, megfizethetők, a profi javítás így bárki számára könnyedén elérhető. Ha kérdései lennének, vagy igénybe venné a szolgáltatást, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel válaszolunk az érdeklődőknek.

Számítógép szoftveres javítása