Számítógép, laptop felvásárlás

Vásárolunk laptopokat, asztali számítógépeket kompletten vagy alkatrészeket, kiegészítőket. Megegyezés alapján. Kiszálással is vásárolunk, ha megegyezünk készpénzben fizetünk.

Telefonon, látatlanban nem tudunk az árakban megegyezni. Megértésüket köszönjük!

Kérünk mindenkit, hogy irányárat jelöljenek meg a megkereséskor, a gyorsabb ügymenet miatt.

Köszönjük!

Laptopot, PC-t egyben vagy alkatrészeket
Monitorokat (csak lap monitor min 19″tól), Televíziókat
Merevlemezeket, videókártyát, memóriát, alaplapot, processzort
Számítogép házakat, kábeleket
Nyomtatót, perifériákat

Keressen elérhetőségeinken, vagy üzenjen nekünk ide kattintva!

Keressen elérhetőségeinken, vagy üzenjen nekünk ide kattintva!

Számítógép felvásárlással nincs többé felesleges készülék!

Számítógép felvásárlás jó áron, azonnal, készpénzért! Forduljon hozzánk bizalommal, és adja el nekünk feleslegessé vált számítógépét, laptopját!

Modern világunkban szinte nélkülözhetetlenné váltak a számítógépek, laptopok. Nagyon sokan a munkájukhoz is használják őket, ám ez azzal jár, hogy viszonylag gyakran cserélődnek, mert hamar elavulttá válnak. Szerencsére azonban nem feltétlenül kell őket teljesen kiselejtezni, ugyanis az ilyen esetekre remek megoldás a számítógép felvásárlás.

szamitogep-laptop-felvasarlas

A számítógép vagy laptop felvásárlás jó választás, ha valamilyen okból kifolyólag már nincs szükségünk az eszközre. Lehet, hogy számunkra már elavult, mert túl lassú ahhoz, amire használni szeretnénk, de más célokra még tökéletesen jó lehet. Cégünk a laptop vagy számítógép felvásárlás során mindig igyekszik ügyfelei kedvében járni, és úgy megállapítani a vételárat, hogy a tulajdonosnak megérje a gép eladása mellett döntenie, és ne kelljen tovább a már feleslegessé vált, nem használatban lévő készülékeket tárolnia.

Cégünk megbízható, hozzáértő szakemberekkel dolgozik együtt, akik pontosan képesek felmérni a készülékek állapotát, és ennek függvényében állapítják meg a vételárat. Érdemes pontos ajánlatot kérni tőlünk, és az alapján meghozni a végső döntést. A számítógép felvásárlás nem csak anyagi, hanem környezetvédelmi szempontból is előnyös megoldás, hiszen így kevesebb veszélyes, elektronikai hulladék keletkezik, aminek kezelése során kiemelt figyelmet kellene fordítani a speciális előírások betartására.

Felkeltettük érdeklődését a laptop felvásárlás iránt? Úgy döntött, hogy lecseréli cége régi készülékeit? Ránk számíthat! A számítógép felvásárlás mellett javítással, szervizeléssel is foglalkozunk, így a meghibásodott berendezések kapcsán is érdemes hozzánk fordulni. Keressen minket bizalommal bővebb információért, szívesen állunk rendelkezésére! Ha kérdése merült fel szolgáltatásunkkal kapcsolatban, bátran tegye fel őket munkatársainknak a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén!