Számítógép, laptop felvásárlás

Vásárolunk laptopokat, asztali számítógépeket kompletten vagy alkatrészeket, kiegészítőket. Megegyezés alapján. Kiszálással is vásárolunk, ha megegyezünk készpénzben fizetünk.

Fontos, hogy csak a mai kornak megfelelő, működő gépeket vásárolunk meg, régi, teljesen elavult készülékeket nem, hiszen ezekkel sajnos már mi sem tudunk mihez kezdeni. Értékbecslést nem vállalunk!

Telefonon, látatlanban nem tudunk az árakban megegyezni. Megértésüket köszönjük!

Kérünk mindenkit, hogy irányárat jelöljenek meg a megkereséskor, a gyorsabb ügymenet miatt.

Köszönjük!

Laptopot, PC-t egyben vagy alkatrészeket
Monitorokat (csak lap monitor min 19″tól), Televíziókat
Merevlemezeket, videókártyát, memóriát, alaplapot, processzort
Számítogép házakat, kábeleket
Nyomtatót, perifériákat

Keressen elérhetőségeinken, vagy üzenjen nekünk ide kattintva!

Keressen elérhetőségeinken, vagy üzenjen nekünk ide kattintva!

Minden, ami a számítógép, laptop felvásárlásról tudni érdemes

Cégünk régóta foglalkozik számítógépek és laptopok felvásárlásával. Ha Önnek van eladó gépe, forduljon hozzánk bizalommal, mi korrekt árat adunk érte! 

Napjainkban már szinte minden háztartásban van legalább egy számítógép vagy laptop, hiszen ezek a készülékek az élet egyre több területén váltak nélkülözhetetlenné. Azonban a gyors fejlődésnek és a sorra jövő technikai újításoknak köszönhetően viszonylag gyorsan cserélődnek is a gépek. Ilyenkor érdemes a régiből is kihozni a lehető legnagyobb hasznot, és élni a számítógép vagy laptop felvásárlási lehetőséggel. 

szamitogep-laptop-felvasarlas
Mit tehet egy szükségtelené vált készülékkel?

Az emberek többségének okoz némi fejtörést, hogy mihez kezdjen a még jól működő, de már nem használt géppel. Kézenfekvő lehet, hogy odaadja egy családtagnak vagy ismerősnek, aki még tudja hasznát venni, de ez nem mindig jelent megoldást. Ezért a készülékek sokszor a fiók mélyén végzik, mindenki megfeledkezik róluk és csak akkor kerülnek elő újra, amikor már valóban használhatatlanok.

A laptopok sajnos gyorsan avulnak, ezért egy olyan gép, ami ma még használható, pár év múlva már teljesen avult lesz, szinte semmilyen modern program nem fog rajta futni. Ezért nem érdemes a szekrény mélyére helyezni a feleslegessé vált számítógépeket, „majd jó lesz valakinek” címszóval.

A laptop, illetve számítógép felvásárlásnak köszönhetően már most hasznát veheti a feleslegessé vált gépének. Cégünk korrekt árat ad azokért a készülékekért cserébe, amelyek akár alkatrészként használhatóak, akár használt termékként értékesíthetőek.

Fontos, hogy csak a mai kornak megfelelő, működő gépeket vásárolunk meg, régi, teljesen elavult készülékeket nem, hiszen ezekkel sajnos már mi sem tudunk mihez kezdeni. Értékbecslést nem vállalunk! 

Amennyiben Önnek is van olyan készüléke, amire már nincs szüksége, de még működőképes és modern, használja ki a számítógép vagy laptop felvásárlás lehetőségét! Ha további információra van szüksége vagy bővebb tájékoztatást kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elkérhetőségeinken!

Keressen elérhetőségeinken, vagy üzenjen nekünk ide kattintva!

Számítógép felvásárlással nincs többé felesleges készülék!

Számítógép felvásárlás jó áron, azonnal, készpénzért! Forduljon hozzánk bizalommal, és adja el nekünk feleslegessé vált számítógépét, laptopját!

Modern világunkban szinte nélkülözhetetlenné váltak a számítógépek, laptopok. Nagyon sokan a munkájukhoz is használják őket, ám ez azzal jár, hogy viszonylag gyakran cserélődnek, mert hamar elavulttá válnak. Szerencsére azonban nem feltétlenül kell őket teljesen kiselejtezni, ugyanis az ilyen esetekre remek megoldás a számítógép felvásárlás.

szamitogep-laptop-felvasarlas

A számítógép vagy laptop felvásárlás jó választás, ha valamilyen okból kifolyólag már nincs szükségünk az eszközre. Lehet, hogy számunkra már elavult, mert túl lassú ahhoz, amire használni szeretnénk, de más célokra még tökéletesen jó lehet. Cégünk a laptop vagy számítógép felvásárlás során mindig igyekszik ügyfelei kedvében járni, és úgy megállapítani a vételárat, hogy a tulajdonosnak megérje a gép eladása mellett döntenie, és ne kelljen tovább a már feleslegessé vált, nem használatban lévő készülékeket tárolnia.

Cégünk megbízható, hozzáértő szakemberekkel dolgozik együtt, akik pontosan képesek felmérni a készülékek állapotát, és ennek függvényében állapítják meg a vételárat. Érdemes pontos ajánlatot kérni tőlünk, és az alapján meghozni a végső döntést. A számítógép felvásárlás nem csak anyagi, hanem környezetvédelmi szempontból is előnyös megoldás, hiszen így kevesebb veszélyes, elektronikai hulladék keletkezik, aminek kezelése során kiemelt figyelmet kellene fordítani a speciális előírások betartására.

Felkeltettük érdeklődését a laptop felvásárlás iránt? Úgy döntött, hogy lecseréli cége régi készülékeit? Ránk számíthat! A számítógép felvásárlás mellett javítással, szervizeléssel is foglalkozunk, így a meghibásodott berendezések kapcsán is érdemes hozzánk fordulni. Keressen minket bizalommal bővebb információért, szívesen állunk rendelkezésére! Ha kérdése merült fel szolgáltatásunkkal kapcsolatban, bátran tegye fel őket munkatársainknak a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén!