Számítógépek, laptopok hardveres javítása

Vállaljuk asztali számítógépének, laptopjának hardveres (kézzel fogható alkatrészek) javítását, cseréjét garanciával! Alaplapi hibát nem javítunk!
A szolgáltatás a szervizben és kiszállással is igényelhető!

Hűtési problémák
Melegedik, zúg, hangos, kikapcsolgat a gépe? Tudta hogy évente 1x érdemes kitakaríttatni, hőpasztáztatni? Ez egy alapvető és nagyon fontos művelet, hogy laptopja sokáig működhessen!

Tápellátási problémák
Nem kapcsol be? Nem tölt? Nincs kép? Nem találja  a meghajtót? Serceg?, Zúg, de nem indul? Sípol? Csipog? Tápellátási problémára is utalhat.

Memória problémák
Lassú? Nem tölti be a rendszert? Furcsa dolgokat művel? Esetleg hibaüzenettel leáll, vagy kikapcsol? Sípol? Csipog? Nincs kép? Gyanakodjunk a memóriára.

Merevlemez problémák
Lassú? Nehézkesen jelennek meg a dolgok? Kattogó hangot hall? Be sem tölti a rendszert? A merevlemezek elhasználónak és az idejük véges. Keressen és segítünk!

Videokártya problémák
Rossz a kép? Zavaros? Összemosódik? Nincs kép? Kiderítjük mi a baj, keressen bennünket!

Processzor problémák
Lassú? Furcsa dolgokat művel? Nem is isndul? Sípol? Csipog? Nincs kép? A Processzor is lehet a hibás!

Kijelző hibák, cserék laptopok esetén
Csíkos? Homályos? Alig látni? Halvány? Nincs kép? Torz a kép? Fordítva jelenik meg a kép? Ez mind kijelzőproblémára is utalhat!

Kábel és csatlakozó problémák
Elmegy a kép? Nem találja a meghajtót? Hol jó, hol nem? Megkeressük a hibás részt!

Billentyűzet hibák
Nem megy pár gomb? Nehezen, vagy sokadszorra veszi a gombokat? Mást ír mint amit kellene?

Árainkat itt találja!

Vállaljuk asztali számítógépek, összeállítását, bővítését, laptopok beszerzését használt és új alkatrészekből, garanciával!

Használt, tesztelt, komplett számítógépek garanciával, rendkívűl kedvező áron!
Új számítógépek összeállítása.
Egyedi konfigurációk összeállítása új vagy használt alkatrészekből.

Keressen elérhetőségeinken, vagy üzenjen nekünk ide kattintva!

Számítógép összeállítás

Vállaljuk asztali számítógépek, összeállítását, bővítését, laptopok beszerzését használt és új alkatrészekből, garanciával!

Használt, tesztelt, komplett számítógépek garanciával, rendkívül kedvező áron!
Új számítógépek összeállítása.
Egyedi konfigurációk összeállítása új vagy használt alkatrészekből.

Keressen elérhetőségeinken, vagy üzenjen nekünk ide kattintva!

Keressen elérhetőségeinken, vagy üzenjen nekünk ide kattintva!

Számítógépek, laptopok javítása profikkal!

Számítógépek, laptopok javítása profikkal. Hardveres javítást is vállalunk, így Önnek nem kell kompromisszumot kötnie lassú eszközével!

Ahogy más műszaki eszközökkel, úgy a laptopokkal, számítógépekkel kapcsolatban is merülhetnek fel problémák. A lassú, nehezen használható berendezések óriási bosszúságot tudnak okozni, különösen munkavégzés közben, hiszen így nem lehet hatékonyan, gyorsan dolgozni. Egyesek szeretnének végre stresszmentesen, gondtalanul foglalkozni a munkájukkal, ezért profi szakemberhez fordulnának a számítógép vagy laptop javításért. Amennyiben Ön is problémát észlel, és még keresi a megfelelő szerelőt a helyreállításhoz, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Cégünk élen jár a laptop és számítógép javításban. Közreműködésünkkel végre megszabadulhat azoktól a kellemetlenségektől, amik bosszúságot okoznak és akadályozzák a munkavégzésben. Szinte bármilyen hibát megoldunk, számunkra semmi sem jelenthet kihívást. Az évek során nagyon sokféle hibajelenséggel találkoztunk már, így kellő gyakorlatunk van a problémák és azok megszüntetésével kapcsolatban. Hardveres javításért is kereshet bennünket, így Önnek nem lehet gondja ezután a készülék memóriájával vagy tápellátásával. Színvonalas, profi munkánknak köszönhetően nem lesz szüksége arra, hogy új készüléket vásároljon. A laptop, számítógép javításnál a rövid határidőkre is odafigyelünk, ezzel elkerülheti azt, hogy hosszú heteken át kelljen mellőznie a berendezését.

Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a szolgáltatásunkkal. Bízza ránk a számítógép, laptop javítását, és használja újból problémamentesen a készülékét! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, nálunk a professzionális, minőségi javításért nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia. Ha kérdései lennének, vagy igénybe szeretné venni a szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.