Milyen hibajelenségek esetén érdemes laptop szervizünkhöz fordulni?

jan 20, 2023 | Laptop szerviz, Számítógép szerviz

Számítógép és laptop szervizünk gyorsan és kedvező áron orvosolja a készülékek hibáit, akár telephelyükön, akár kiszállással, ügyfeleink otthonában.

A modern élet lényegében elképzelhetetlen számítógépek nélkül. Ezért is olyan kellemetlen, amikor a gép meghibásodik és nem vagy csak korlátozottan lehet használni. Az alábbiakban sorra vesszük a leggyakrabban előforduló hibákat, amiket tapasztalva érdemes számítógép és laptop szervizünkhöz fordulnia.

Nem kapcsol be a gép

Sajnos egyáltalán nem ritka jelenség, azonban néha egész banális dolog áll mögötte: a tápellátás hiánya. Ha nem tudja bekapcsolni a számítógépet, először ellenőrizze az áramforrást, győződjön meg róla, hogy a konnektor jó, illetve, hogy a gép tápcsatlakozója nem mozdult-e el. Ha az áramforrással nincs probléma, akkor érdemes felkeresnie szervizünket.

Nem vagy szakadozottan működik az internet

Az internet hibák könnyen az őrületbe kergetik az embert. Általában a szolgáltatónál van a hiba, azonban, ha az ő részükről minden rendben, akkor máshol kell keresni a gondot. Vezetékes internet esetében érdemes másik vezetékkel próbálkozni, de gyakran beválik az is, hogy a hálózatot elfelejtettjük, majd újra csatlakoztatjuk. Ha ez sem hozza meg a várt eredményt, laptop szervizünk segít.

A gép hirtelen használhatatlanul lassú lett

A jelenségnek sok oka lehet, például valamilyen program lefagyása, de a túl kicsi teljesítmény is. Célszerű újraindítással próbálkozni, vírusirtást lefuttatni, de, ha továbbra is fennáll a jelenség, akkor érdemes szakszerű segítséget igénybe venni. Laptop szervizünk ilyen esetben is segít kideríteni a hiba okát, orvosolja azt, illetve szükség esetén a memórianövelésről is gondoskodunk.

Amennyiben megbízható laptop és számítógép szervizt keres, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal, cégünk vállalja a telephelyünkre behozott készülékek javítását, illetve igény esetén házhoz is megyünk Budapest X., XIX., XVIII. és XVII. kerületébe. A részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot akár még a mai nap folyamán!