Laptop szerviz, ahol még nyerhet is? Létezik!

febr 9, 2022 | Laptop szerviz, Számítógép szerviz

Laptop szerviz, ahol nem csupán javítunk, felújítunk és alkatrészt cserélünk, de ha szerencséje van, akár egy új készülékkel is megajándékozzuk!

Ha egy laptop vagy asztali számítógép idővel már nem tudja tökéletesen betölteni funkcióját, esetleg teljesen működésképtelenné válik, csak egy jó szerviz segíthet. A számítógép, laptop szerviz kapcsán alapvető elvárása az ügyfeleknek, hogy az ott dolgozó csapat szakszerű és gyors megoldást biztosítson, teljesítse az egyedi igényeket, és lehetőség szerint mindezt megfizethető áron tegye. Mit nyújthatna még egy szerviz, amivel mindezt képes lenne felülmúlni? Ajándékokat!

A NAP-TEAM laptop és számítógép szerviz idén március elsején ünnepli a hetedik születésnapját, ezért csapatunk úgy döntött, hogy meghálálja az ügyfelek bizalmát, méghozzá értékes meglepetésekkel. Ha márciusban ellátogat üzletünkbe és igénybe veszi szolgáltatásunkat, azzal nem csupán azt nyeri, hogy helyrehozzuk készülékét, hanem esélyt ad magának arra, hogy hazavigye nyereményeink egyikét. A laptop szerviz bármelyik szolgáltatása érdekli, ha úgy dönt, hogy ránk bízza készülékét, automatikusan részt vesz a sorsoláson. Ha pedig Önre mosolyog a szerencse a sorsolás alkalmával, pendrive-val, vezeték nélküli egérrel vagy más értékes informatikai eszközzel gazdagodhat. A főnyeremény egy felújított laptop, ami azt jelenti, hogy szervizünk nem csak megjavítja a saját készülékét, hanem akár egy újjal is megajándékozza Önt!

Amennyiben problémája adódott laptopjával, számítógépével, és mindenképpen szakemberekre szeretné bízni a munkát, forduljon hozzánk bizalommal! Miért választana egy másik számítógép szervizt, ha mi nem csak minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújtunk, hanem még értékes nyereményeket is kisorsolunk ügyfeleink között?

Nézzen körül weboldalunkon, ahol megismerkedhet a NAP-TEAM laptop és számítógép szerviz teljes szolgáltatási palettájával, és kövesse Facebook oldalunkat, ahol folyamatosan újabb részletekkel jelentkezünk nyereményjátékunkkal kapcsolatban!