Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Az áruház kezelése

Az áruház kezelése

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, láthatja az árát, leírását, képét, illetve itt teheti kosarába a terméket.

Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

Rendelés

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. Itt választhat fizetési és szállítási módot. A szállítási cím megadása után az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő szállítási díjat.

Cégtörténet

 

Kedves látogató,


Cégünk számítógépek szervízelésével, szoftveres és hardveres hibajavítással,
számítógépek fejlesztésével, összeszerelésével, felvásárlásával
használt és új alkatrészekből számítógépek építésével, árusításával folglalkozik.

2015. márciusa óta szeretnénk segíteni Ööknek az Informatikában.

A NAP-TEAM szerviz azzal a céllal jött létre, hogy kiszolgáljuk a Kőbányán (X. kerületben),
Kispesten (XIX. kerületben) és Pestszentimrén (XVIII. kerületben) élő emberek
számítógépel kapcsolatos problémáit akár az otthonában is.

Javítási árainkról és szolgáltatásainkról a https://www.nap-team.hu oldalon talál információt!

Garancia

A termékekhez a termék leírásában talál információt. A garancia mértéke márkánként változik. Errol bovebb információt a 06-20-3206357 tudhat meg. 

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 
117/1991. IX.10. sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat a szerviz@nap-team.hu vagy a 06-20-320-63-57-es telefonsámon.
 

Szállítás

A kiválasztott gépeket, a Mádi utca 122-ben veheti át megrendelés után, előre egyeztetett időpontban.
Kérjük minden esetben várja meg, míg a rendelés után munkatársunk telefonon vagy e-mailben egyeztet Önnel az átvételt illetően.