Számítógép szerviz: miben segíthetünk?

aug 29, 2022 | Laptop szerviz, Számítógép szerviz

Egy számítógép szerviz többféle szolgáltatást is kínálhat az ügyfeleinek; mi a lehető legtöbb területen igyekszünk segíteni!

A számítógépek és laptopok napjainkban már elengedhetetlen munkaeszközök; az emberek jelentős hányada legalább részben számítógépen dolgozik, de nagy többségük teljes munkaideje a monitor előtt telik. Ahogy Murphy mondja: „ami elromolhat, az el is romlik”, és ez természetesen a számítógépekre is igaz, egy munkaeszköz esetében azonban ha nem is megengedhetetlen az ilyesmi, de minimum frusztráló, főleg, ha sokáig kell nélkülözni a gépet. Éppen ezért minden ilyen helyzetben a lehető leggyorsabb segítségre van szükség, és nem csak akkor, ha elromlik a számítógép, de akkor is, ha bármilyen informatikai probléma akadályozza a munkavégzést.

Számítógép és laptop szervizünk éppen ezért több területen is vállalja a segítségnyújtást, vagyis akár szoftveres, akár hardveres probléma merül fel, ránk Ön is számíthat, de a karbantartást, sőt, a hálózati eszközök beállítását is ránk bízhatja.

Ami a szoftveres teendőket illeti, számítógép szervizünk vállalja az operációs rendszerek, programok és driverek telepítését, a vírusirtást, az adatmentést, valamint a szoftveres tisztítást és a gép gyorsítását.

A hardveres javítások terén a hűtési, tápellátási, memória-, valamint merevlemez-problémák elhárításán túl a processzorral, a videokártyával, illetve a vezetékekkel kapcsolatos hibák elhárítását is megoldjuk.

A karbantartás minden berendezés esetében elengedhetetlen, számítógép és laptop szervizünk pedig ezt is vállalja alkalmi jelleggel és rendszeresen is, de a különféle eszközök és alkatrészek beszerzését is megoldjuk.

A munkához szinte mindig szükség van internetes kapcsolódásra is, számítógép szervizünk szakemberei pedig a routerek és switchek programozásán túl a teljes hálózatépítést, a WIFI hálózat kiépítését és beállítását, valamint akár még a szerverek üzemeltetését is vállalják.

Amennyiben kérdése lenne számítógép és laptop szervizünk szolgáltatásaival kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!