Laptop és számítógép szerviz árak: mitől függ a végösszeg?

máj 31, 2023 | Számítógép szerviz

Számítógép és laptop szervizelési áraink kedvezőek, igény szerint helyszíni javítással. Forduljon hozzánk, ha újra gyors, megbízható gépet szeretne!

Bizony bosszantó tud lenni, amikor egy számítógép felmondja a szolgálatot vagy épp csak annyira lassúvá válik, hogy már szinte használhatatlan. Ilyenkor mindenképp érdemes elsőként egy újraindítással próbálkozni, ami sokszor meg is oldja a problémát, de ha ez nem válik be, akkor célszerű egy megbízható szakemberhez fordulni.

Ettől sokan azért ódzkodnak, mert a javítás árától félnek, és inkább próbálnak megbarátkozni a gép hibáival. A tapasztalatunk azonban azt mutatja, hogy a hibák gyorsan súlyosabbá válnak és előbb-utóbb elkerülhetetlen lesz a szakszerű javítás. Azonban annak, aki cégünkhöz fordul, nem kell tartania a számítógép és laptop szervizelési áraktól.

Mivel a végösszeget több tényező befolyásolja, látatlanban nem lehet előre pontos árajánlatot adni, csak a gép bevizsgálása után. Nem mindegy, hogy pontosan mi a hiba, hardveres vagy szoftveres-e, szükség van-e új alkatrészre a megoldásához. Ha alkatrészt kell cserélni, az értelemszerűen plusz költséget jelent.

Lényeges kérdés az is, hogy szükség van-e adatmentésre, ha igen, akkor milyen mennyiségre. A pontos árajánlathoz tudni kell, hogy milyen programok telepítésére van szükségkell-e vírusirtás. A számítógép szerviz áraknak általában van egy alap órabére is, ezért az is fontos, hogy a szakember mennyi ideig foglalkozik az eszközzel.

Cégünk helyszíni javítást is vállal, ez esetben a fentieken túl kiszállási díjjal kell számolni. Ez kerületenként változó, de mindenképp megéri ezt az opciót választani, ha nincs ideje vagy lehetősége eljuttatni a gépet szervizünkbe. Csapatunk igyekszik a lehető legrövidebb időn belül, kedvező áron megoldani a problémát, akár az Ön otthonában, akár a mi telephelyünkön.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, tájékozódjon számítógép szerviz árainkról a honlapunkon! Ha pedig igénybe venné szolgáltatásunkat, vegye fel a kapcsolatot velünk a megadott elérhetőségeinken, munkatársaink szívesen segítenek mindenben!